Den Haag 6-2: brainstormsessie LHBTQIAP stembusakkoord

Foto regenboogvlag met bruine en zwarte streep

Regenboogvlag met bruine en zwarte streep

Op woensdag 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Hiervoor doet onder verschillende Haagse politieke partijen een concept stembusakkoord de ronde, die specifiek gericht is op de Haagse LHBTI-gemeenschap.

De Haagse Stadspartij zou het geweldig vinden dat LHBTI’ers, maar liever nog LHBTQIAP’ers, hierin hun stem herkennen. LHBTQIAP staat voor lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender, queer, aseksuele en panseksuele mensen en mensen met een intersekse conditie.

Val je zelf onder deze groep of voel je je er sterk bij betrokken? Woon je in Den Haag of heb je een nauwe band met de stad? Wil je graag meedoen aan deze brainstorm? Kom dan dinsdag 6 februari om 19.00 uur naar het Campagnepand van de Haagse Stadspartij. Met jou erbij wordt het vast een leuke sessie!

De begeleiding van de avond is in de deskundige en enthousiasmerende handen van Olave Basabose (kandidaat gemeenteraadslid) en Fatima Faid (raadslid, woordvoerder emancipatie). Zij gaan tijdens deze avond met jou in gesprek en luisteren graag naar nieuwe inzichten en ideeën.

Facebook event

Brainstormsessie LHBTQIAP stembusakkoord Den Haag
Dinsdag 6 februari 2018
Aanvang 19.00 uur
Deelname gratis
Campagnepand Haagse Stadspartij, Grote Markt 22-24, 2511 BG Den Haag

2 thoughts on “Den Haag 6-2: brainstormsessie LHBTQIAP stembusakkoord

 1. tommipuf@virgilio.it

  Goedendag, Ik ben aan t denken om te organiseren een queer skate/longboard/skeelers workshop. Geïnspireerd door de boek bij Kate Bornstein : “Hello cruel world – 101 alternatives to suïcide for teenagers, freaks and outsiders” Een kleine tocht op de boulevard in Scheveningen, tussen t weekend. Ik heb verschillende boards te bieden aan deelnemers, amateurs en beginners zijn echt welkom. Dit is bedoeld als een socialisatie evenement. Ik hoop dat jullie hebben interesse in dit te adverteren. Een paar worden over mezelf : Ben 29, non binary, Italiaanse expat, nu 3 jaar in NL, werk voltijd als dierenverzorger. Gevonden in longboarden me medicijn tegen depressie. Dit evenement zal ook aangeboden aan de jongens uit het beschermde woning van stichting Anton Constandse. Met vriendelijke groeten, Tom

  Reply
  1. hildeskabinet Post author

   Dag Tom, wat een leuk idee! We hebben je via email een reactie gestuurd. Mocht je die niet meteen in je inbox vinden, kijk dan alsjeblieft in je ‘other ‘ box. Tot gauw!

   Reply

Reageer

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s