Theater aan het Spui 26-5: Vadertje & Moedertje (6+)

Lachende, zwarte man stapt naar voren uit een lijn van mede-toneelspelers van het stuk Vadertje & Moedertje

Vadertje & Moedertje – een sprookje maar dan anders

Zondag 26 mei kun je in het Theater aan het Spui naar Vadertje & Moedertje, een sprookje maar dan anders. Deze voorstelling is voor mensen van 6 jaar of ouder over sprookjes en hoe deze middeleeuwse verzinsels nu nog steeds onze moraal en onze rolverdeling bepalen.

Sla een willekeurige speelgoedfolder open en de wereld wordt je voorgeschoteld in roze en blauw, poppen en auto’s, meisjes en jongens. De een schijnt te dromen van stofzuigers en baby’s, de ander van vliegtuigen en boormachines. Zij veegt de vloer en poetst het koper, hij verkent als astronaut het universum.

Waarom doen we de dingen zoals iedereen ze doet? Laten we alles wat we ooit bedacht hebben over elkaar in een grote trommel stoppen, deze heel hard schudden en dan kijken wat er van overblijft. Alles moet anders. Vadertje & Moedertje gaat over sprookjes en hoe deze middeleeuwse verzinsels nu nog steeds onze moraal en onze rolverdeling bepalen.

Bekijk de teaser

Facebook event
Facebook pagina

Vadertje & Moedertje (6+)
Aanvang 14:00 uur
Duur 60 minuten
Uitnodiging: kom een uurtje eerder en maak alvast plezier samen! Theatergezelschap De Bonte Hond nodigt je uit om vanaf 13:00 uur vadertje en moedertje te komen spelen in de foyer van ons theater. Zij vult de ruimte met een berg speelgoed en aan jou om de rollen te verdelen. Veel speelplezier!
Kaartjes vanaf 8,25 euro
Koop tickets
Theater aan het Spui, zaal 1, Spui 187, 2511 BN Den Haag

Reageer