22 juni: Planet Femme in Korzo Theater Den Haag

Spelersgroep Planet Femme van Theatergroep Pardon. Elk heeft een kleur uit de regenboog aan. Ze staan lachend voor een tafel op schragen en kijken naar het publiek, dat overigens niet in beeld is. Het is een vrolijke, uitbundige foto op een theaterpodium. Op de achtergrond hangt een lang zwart gordijn. Onder in beeld staat het website aderes www.tgpardon.nl/tickets.

Zaterdag 22 juni komt theatergroep Pardon met Planet Femme naar Den Haag! 

In deze hilarische queer show met serieuze ondertoon beland je voorbij de Moedermelkweg en de sterren op Planet Femme. Acht ministers besturen deze planeet. Dit is een perfecte wereld, waar alleen vrouwen bestaan, die van vrouwen houden. Of is het er toch niet allemaal zo perfect? Wat gebeurt er bijvoorbeeld als een van de ministers zich geen vrouw voelt? Of als iemand zich niet als lesbisch identificeert?

Theatergroep Pardon stelt je voor aan de acht ministers met ieder hun (eigen)aardigheden. De spelers nemen je mee op een reis door het heelal en de betekenis van de LGBTQIA+ community. 

Planet Femme is geïnspireerd op levenservaringen van hoofdrolspeler Nina van der Linden, die non-binair is. Samen met Nina en vier andere spelers vormen artistiek leider Robin Caro, muzikaal leider Fay Verberk en choreografisch leider Anne Gilijamse de cast van acht ministers. 

Alvast wat bekijken:
Er staan allemaal leuke filmpjes over Planet Femme op instagram
Femke Hurkmans van Transgender Netwerk Nederland bezocht de voorstelling

*Planet Femme*
Zaterdag 22 juni 2024, 20.30 uur
Lees meer over de voorstelling
Je ticket reserveren gaat via een Tikkie
Korzo Theater, Prinsestraat 42, Den Haag

Reageer