Queer aan Zee goes (S)experiment

Cabaretiere Kirsten van Teijn posteert met een kunstwerk van een zwart-wit jurkpak aan. Puntige schouders priemen omhoog als kussens. Ze kijkt omhoog, boven de camera uit.

Hoi!

Donderdag 31 maart gaat Queer aan Zee naar (S)experiment, een voorstelling van Kirsten van Teijn. Deze begint om 20.15 uur in Theater Diligentia Den Haag. We zijn vanaf 19.45 uur in de foyer.

Heb je zin om mee te gaan? Ja, doen! Vinden we alleen maar leuk. Koop wel van te voren alvast je ticket. Meer informatie hierover volgt verderop in deze uitnodiging.

Waar gaat de voorstelling over?

De Nederlandse cabaretière, zangeres en actrice Kirsten van Teijn onderzoekt vormen van liefde in de 21e eeuw. We worden aan alle kanten beperkt. Niet alleen door nieuwe maatregelen, maar ook door oude denkpatronen. Beperkingen bieden ook nieuwe ruimte. Is dit niet juist de tijd om de wereld te herdefiniëren?

Ze begint bij de liefde. Vol optimisme en zelfspot neemt ze je mee in haar leven met vriend én vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse? In een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en we uit onze hokjes barsten. Nou ja, misschien omdat je nu twee keer zoveel hebt om je aan te ergeren. Of omdat een seksrooster net zo opwindend is als een schoonmaakrooster.

Bekijk de teaser (S)experiment
kirstenvanteijn.nl

Wil je mee? 
👉 Koop je kaartje en kies daarbij een stoel naast rij 4 stoel 19, rij 4 stoel 24, of rij 5 stoel 20. Dan is de kans groot dat we bij elkaar in de buurt zitten. Lukt dat niet, no worries. Voor en na de voorstelling zien we elkaar in de Foyer, als je wilt.
Een ticket is tussen de 17-18,50 euro, exclusief servicekosten à 2,50 euro.
Er is korting van 50% mogelijk met de Ooievaarspas.
Het toegangsbewijs is in Diligentia altijd inclusief een drankje.
Diligentia, Lange Voorhout 5, 2514 EA Den Haag

Reageer