Filmtip: I love you more

Filmposter van I love you more. Een jongeman met kort bruin haar en licht gebruide huid zit met een ontbloot bovenlichaam op een bank. Hij kijkt wat gekweld links het beeld uit. Met grote rode letters staat de titel van de film boven zijn hoofd: I love you more.

Op dit moment draait I love you more in Theater Dakota Den Haag. 

In deze film staat na een jaar van diepe, intieme online gesprekken de terughoudende Kosovaarse tiener Ben op het punt zijn grootste droom te verwezenlijken: de ontmoeting met Leo, zijn eerste liefde, die tot nu toe geheim is gebleven.

Met een hart vol passie en verlangen, plant Ben zorgvuldig elke stap van hun ontmoeting. Hij creëert een ingenieuze dekmantel voor hun langverwachte romantische samenzijn, wanneer Leo over een maand uit Duitsland aankomt. In Bens wereld, waarin elk detail telt, moet alles perfect zijn.

Maar net als alles volgens plan lijkt te gaan, brengt een onverwachte wending Ben in tweestrijd. Zijn moeder biedt de familie een kans die hun leven voorgoed kan veranderen. Terwijl zijn familie jubelt, vindt Ben zichzelf verscheurd tussen deze nieuwe mogelijkheid en zijn niet-aflatende verlangen om Leo te ontmoeten.

Bekijk de trailer
De film is Albanees en Engels gesproken en Nederlands ondertiteld.

*I love you more*
Theater Dakota, Zuidlarenstraat 57, Den Haag
– Maandag 24 juni, 19.00
– Woensdag 26 juni, 19.30
– Vrijdag 28 juni, 15.30
– Maandag 1 juli, 19.00
– Woensdag 3 juli, 18.00
Ticket(s) vanaf 8 euro, diverse kortingen mogelijk

Reageer