Uitnodiging Queer aan Zee goes (S)experiment op 11 december

Cabaretiere Kirsten van Teijn posteert met een kunstwerk van een zwart-wit jurkpak aan. Puntige schouders priemen omhoog als kussens. Ze kijkt omhoog, boven de camera uit.

Zaterdag 11 december gaat een groep van Queer aan Zee naar (S)experiment, een voorstelling van Kirsten van Teijn. De voorstelling begint om 20.15 uur in Diligentia Den Haag. We zijn vanaf 19.45 uur al in de foyer.

Heb je zin om mee te gaan? Ja, doen! Vinden we alleen maar leuk. Koop wel eerst even je eigen kaartje. Kies je een stoel naast rij 5 stoel 20, dan is de kans groot dat we bij elkaar kunnen zitten.

Een ticket is tussen de 17-18,50 euro, exclusief servicekosten. Er is korting mogelijk met bijvoorbeeld de Ooievaarspas.

Waar gaan de voorstelling over?

Kirsten van Teijn onderzoekt vormen van liefde in de 21e eeuw. We worden aan alle kanten beperkt. Niet alleen door nieuwe maatregelen, maar ook door oude denkpatronen. Beperkingen bieden ook nieuwe ruimte; is dit niet juist de tijd om de wereld te herdefiniëren?

Ze begint bij de liefde. Vol optimisme en zelfspot neemt ze je mee in haar leven met vriend én vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse? In een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en we uit onze hokjes barsten. Nou ja, misschien omdat je nu twee keer zoveel hebt om je aan te ergeren. Of omdat een seksrooster net zo opwindend is als een schoonmaakrooster.

Bekijk de officiële trailer
kirstenvanteijn.nl

Koop je kaartje: http://diligentia-pepijn.nl/…/_S…/Kirsten_van_Teijn
Het toegangsbewijs is in Diligentia altijd inclusief een drankje.
Diligentia, Lange Voorhout 5, Den Haag

Naar het Facebook event: Queer aan Zee goes (S)experiment
Organisatie: Eric en Hilde (contact)

Tot zaterdag 11 december!

❣️ De corona pandemie is aardig onder controle, maar nog niet voorbij. Heb je corona-achtige klachten, blijf dan liever thuis.
❣️ Kijk voor nieuwe Queer aan Zee meetups in onze agenda.

Queer aan Zee is een gezellige meetup in Den Haag voor lesbische, homoseksuele, bi+, panseksuele, aseksuele, transgender, intersekse, queer en/of non-binaire mensen. Herken je je in deze doelgroep en wil je nieuwe mensen ontmoeten? Sluit je dan aan. Misschien vind je er wel nieuwe vrienden. ❣️

👉 Volg Queer aan Zee op FacebookTwitterInstagram en WordPress.

Een gedachte over “Uitnodiging Queer aan Zee goes (S)experiment op 11 december

  1. Pingback: Queer aan Zee Meetup – zaterdag 27 november | Queer aan Zee

Reageer