Nederlands LHBTI-korenfestival komt naar Den Haag

Rode hoofdletters TUTTI 2022 The Royal Edition - Den Haag staan tegen een zacht roze achtergrond met zwierige muzieknoten in regenboogkleuren. Twe ooievaars met gouden kroontjes op zitten in een vol cocktailglas te kleppen met elkaar.

Zaterdag 7 mei is Tutti 2022, het LHBTI Korenfestival in Den Haag. Vrouwenkoor de Heksenketel en Homomannenkoor Vox Rosa organiseren dit feestelijk festival namens het Nederlands Roze Korenfestival. 

Het begint zaterdagochtend met een originele ontvangst in Amare onder leiding van zangeres Esther Hart. Daarna zijn er op meerdere podia in het centrum van Den Haag middagoptredens met professionele ondersteuning. ’s Avonds schitteren alle deelnemers in de gloednieuwe concertzaal Amare.

Zaterdagavond is er een buffet en party in het COC Haaglanden. De volgende dag is er voor de volhouders nog een ontbijt en een rondvaart -een Roze Ooievaart- door de mooie Haagse grachten. 

Het wordt een Haags weekend, dat je lang bijblijft! 

Heb je een koor, klein of groot? Lijkt je dit festival leuk en wil je hieraan deelnemen? Meer informatie en inschrijven: nrkf.nl

Reageer