Schrijver van Gloei, bundel over lhbtiqa+-jongeren, komt naar Den Haag

Flyer van de Writers Series van Writers Unlimited. Dit keer met een illustratie van zwarte, bruine en witte mensen met daarbij de tekst in witte letters: Edward van de Vendel en Brian Elstak, moderator Jellie Brouwer. De gezichten van de mensen kijken naar de tekenaar. Ze hebben een rustige blik, sommigen glimlachen. Een heeft een bril op waardoor je de ogen niet kunt zien. Het lijkt trouwens bij nader inzien een kunstzinnige houtsnede.
De kracht van kinderboeken: Edward van de Vendel over bundel Groei, met verhalen, gedichten en portretten van lhbtiq+-jongeren.

Woensdagavond 12 oktober is Edward van de Vendel een van de twee gasten in het Writers Unlimited programma Writers Series. Dit keer gaat het over de kracht van kinderboeken. De avond begint om 20.30 uur in Zaal 3 in Den Haag

Edward is een Nederlands schrijver en vertaler van kinder- en jeugdboeken. Vorig jaar kreeg hij maar liefst twee Zilveren Griffels. Een was er voor Er lag een trommeltje in het gras en de ander voor zijn bundel Gloei, met verhalen, gedichten en portretten van lhbtiqa+-jongeren. 

Moderator Jellie Brouwer gaat deze avond in gesprek met Edward en natuurlijk ook met de andere gast, beeldend kunstenaar en kinderboekenauteur Brian Elstak, over de rol en de impact van hun boeken. 

Writers Unlimited viert met dit programma, voor een volwassen publiek, de kracht en het plezier van kinder- en jeugdboeken!

*Writers Series: De kracht van kinderboeken*
Woensdag 12 oktober 2022, aanvang 20.30 uur
Entree 10 euro, jongeren t/m 30 jaar, CJP, Ooievaarspas 5 euro (tickets)
Zaal 3 Het Nationaal Theater, De Constant Rebecqueplein 20A, Den Haag.

Reageer