Uitnodiging Queer aan Zee goes TranScreen on Tour

Hoi!

De Queer aan Zee meetups en activiteiten gaan weer beginnen! Leuk, joh! 

In afwachting van de Queer aan Zee Nieuwsbrief met daarin het overzicht van activiteiten en meetups, nodigen we je alvast uit voor TranScreen on Tour

Zondag 8 oktober gaat een groepje van Queer aan Zee naar TranScreen on Tour. Dit prachtige Filmfestival uit Amsterdam komt voor de gelegenheid van Coming Out Week naar Den Haag. Dat vinden wij helemaal geweldig natuurlijk!

Op deze zondag in het Filmhuis Den Haag zijn er veel films met een trans thema om uit te kiezen. Zoveel trans keuzestress hadden wij nog niet eerder in Den Haag! 

Met Queer aan Zee gaan we naar de Dutch Double Feature: Genoeg en Met Zonder Ballen

Over Genoeg
De onzekere genderqueer Jae wil diens moeder trots maken door haar in diens opgebouwde leventje mee te nemen. Als diens moeder het contact oppervlakkig blijft houden, zoekt Jae tevergeefs de confrontatie op.

Over Met Zonder Ballen
Openhartig portret van een trans zoon en zijn moeder over zijn zoektocht naar gender en identiteit en haar reactie daarop als ouder. Een ontroerende en hilarisch eerlijke film, gebaseerd op de gelijknamige succesvolle theatervoorstelling.

Descriptions in English: filmhuisdenhaag.nl/films/genoeg-met-zonder-ballen-transcreen-on-tour
The films are Dutch spoken with English subtitles.

Er is een nabespreking met betrokkenen bij beide films. 
De vertoning begint om 15.00 uur. 
Je vindt ons in het Filmcafé Den Haag vanaf 14.00 uur. Daar zoeken we een grote tafel. Je herkent ons aan de Pride vlaggen op tafel. 
Na afloop, 16.40 uur, kunnen we eventueel nog een drankje doen in het filmcafé. 

Wil je mee? Koop zelf je kaartje voor deze films in zaal 2. Er zijn nog plekken vrij. Tip: kies rij 5 of 6 stoel 6 t/m 9. Dan zitten we enigszins bij elkaar in de buurt.

Vragen, opmerkingen? Laat het ons weten!

Tot morgen!
Hartelijke groet,
Queer aan Zee

PS.: Lees meer over de Coming Out Week: denhaag.nl/comingoutweek

Reageer