Queer aan Zee goes Jaloezie is een Bitch (UITVERKOCHT)

Cabaretiere Kirsten van Teijn in roze lak strakke outfit en smokey eyes op weg naar een geweldige show in Den Haag voor Queer aan Zee goes Jaloezie is een Bitch

Woensdag 29 november gaat er een groepje van Queer aan Zee naar Jaloezie is een Bitch van Kirsten van Teijn in Theater Pepijn Den Haag. Ga met ons mee, dat vinden we leuk!

Waar gaat deze try-out over?

Kirsten voelt zich een rijke bitch met niet één, maar twee relaties. Polyamorie onder de knie! Maar als haar vriendin ineens verliefd wordt op een ander, wordt haar open mind keihard op de proef gesteld.

In 2022 won Kirsten de Neerlands Hoop voor (S)experiment, een voorstelling over de (on)mogelijkheid om tegelijkertijd een relatie met een man én een vrouw aan te gaan. In Jaloezie is een Bitch gaat ze het gevecht aan met juicy jealousy; een verboden emotie doordrenkt van liefde, maar mét giftanden. Kirsten neemt het publiek met hartverscheurende humor mee in een opzwepende, kleurrijke en muzikale voorstelling over onconventioneel liefhebben en hoe dat vorm te geven.

Bekijk de trailer

Lijkt het je leuk om hier naartoe te gaan en zoek je gezelschap van mensen van Queer aan Zee? Koop dan je kaartje en bericht ons dat je komt.
In de zaal is het vrije keuze van zitplaatsen. Bij aankoop hoef je geen rekening te houden met stoelnummers.

Queer aan Zee goes Jaloezie is een Bitch
Try-out / leesvoorstelling van cabaretière Kirsten van Teijn.
Woensdag 29 november, aanvang 20.30 uur, Queer aan Zee zit in het café vanaf 19.30 uur.
Entree: 17,50 euro + 3,50 euro administratiekosten. Ooievaarspas 50% korting – tickets.
Theater PePijn, Nieuwe Schoolstraat 21-23, Den Haag

Tot woensdag 29 november!

Volg ons: Facebook (👉 Facebook event), Mastodon, Twitter, Instagram en WordPress.

Reageer