Queer aan Zee in panel Queer Verschilmakers Den Haag

Portretfoto van Charisa Chotoe, host panel queer verschilmakers Den HaagPortretfoto van Hilde Vossen, namens Queer aan Zee in het panel queer verschilmakers Den HaagPortretfoto Ricardo Lemmer, namens Black Queer Holland in het panel over queer verschilmakers Den HaagPortretfoto van Ed de Longh, namens Stichting Rainbow Den Haag in het panel over queer verschilmakers Den Haag

Er komt iets bijzonders aan: Hilde Vossen, coördinator van Queer aan Zee neemt deel aan het panel over queer verschilmakers in Den Haag. Het thema daarvan is de onvermoeibare inzet van de panelleden voor queeremancipatie gedurende minstens 15 jaar in Den Haag. Wat motiveert hen om dit te doen? Wat wil ze overbrengen aan de volgende generaties verschilmakers?

Een tweede panel belicht de nieuwe generatie queer verschilmakers. Zij vertellen over hun bevlogenheid en het streven naar verandering voor een inclusievere samenleving.

Wie doen er allemaal mee:
1: Charisa Chotoe, host
2: Hilde Vossen, Queer aan Zee
3: Ricardo Lemmer, Black Queer Holland
4: Ed de Longh, Stichting Rainbow Den Haag
5: Kim Vrolijk, Haagse politicus
6: Rio Windster, The Hang-Out 070
7: Anna Stupers, Kaleidoscoop
8: Nicchelle Buyne, spoken-wordartiest

Kom je kijken? Het is op woensdag 27 maart van 19.30 tot 21.30 uur in de Centrale Bibliotheek, Podium B, 5e verdieping, Den Haag.

Meld je aan, het is gratis.

Portretfoto van de Haagse politicus Kim Vrolijk in het panel over queer verschilmakers Den HaagPortretfoto van Rio Windster, namens The Hang-Out 070 in het panel over queer verschilmakers Den HaagPortretfoto van Anna Stupers, namens Kaleidoscoop in het panel over queer verschilmakers Den HaagPortretfoto van Nicchelle Buyne, spoken-wordartiest

Reageer